Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги даите съвет моля !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги даите съвет моля !!!

Имам оферта за една алфа 156 ... нов внос миналата седмица я свалиха от автовоз ...... и е за смяна на биелни лагери ..... човека дето ми я продава ще си ги смени .... ама ме притеснява дали след като веднуй ги е разбила дали няма пак да се пофтори това и аз да се занимавам с ремонти по двигателя .... а иначе колата е алфа ромео 156 2000година с газов инжекцион ... газова ботилка от завода .. поне така казва човека .... та ме интересува дали ше се набутам ако я зема в смисал дали има вероятност пак да разбие биелните лагери ???
    Alfa Romeo GTV 2.0 T.S. 16V 1998
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER 1995 - Бившата

за кви пари ти я дава?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

.

още не сме говорили за цената чакам да я зглобат ... но иначе ме интересува горепосоченото ... дали ше се разбие ... парите за са не са вайни ...

Comment

Виж сега тая кола не съм я виждал но кола с газово от вън ще е доста яздена и очаквай да е реално поне на 300к така че и едни сегменти ще е хубаво да се пуснат а пук може и други проблеми да има и тоя дето ти я продава каквилагери ще и сложи да не са някой "хубави" евтини и след 15000-20000 пак да трябва да се сменят.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
          Виж сега тая кола не съм я виждал но кола с газово от вън ще е доста яздена и очаквай да е реално поне на 300к така че и едни сегменти ще е хубаво да се пуснат а пук може и други проблеми да има и тоя дето ти я продава каквилагери ще и сложи да не са някой "хубави" евтини и след 15000-20000 пак да трябва да се сменят.
          15 -20 000 ??,че това е просто чудесно,аз мойта я карам седмица другата в сервиз после пак каране после пак сервиз-супер емоция повЕрвай

Comment

Re: Колеги даите съвет моля !!!

Първоначално публикувано от merankal
            Имам оферта за една алфа 156 ... нов внос миналата седмица я свалиха от автовоз ...... и е за смяна на биелни лагери ..... човека дето ми я продава ще си ги смени .... ама ме притеснява дали след като веднуй ги е разбила дали няма пак да се пофтори това и аз да се занимавам с ремонти по двигателя .... а иначе колата е алфа ромео 156 2000година с газов инжекцион ... газова ботилка от завода .. поне така казва човека .... та ме интересува дали ше се набутам ако я зема в смисал дали има вероятност пак да разбие биелните лагери ???
            ...колегата Новачев е прав....и аз бих ти споделил мнение,макар да съм сигурен,че без да се напъваш и без да разпитваш из форума,самият ти би бил на същото....аз ако бях, ако ми е изгодна цената в това състояние,така би я взел, и сам бих си "управлявал" ремонта....на продавача ти мотивацията му е продажбата, а ако си ти-мотивацията ти би била - друга...разлика голяма...хипотетично е много вероятно да го духаш ако друг ти я прави, докато ако си направиш сметките покупка+ремонт и ти е изгодно...шансовете са ти по реални и дългосрочни...това е разбира се само 1 мнение....
            156-2.4-JTD-99;
            156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

.

еми човека ми е много близак и аз ше я зема на исплащане ... ако ми напраи проблем ше му срея отвноските за ремонт ... и ше му го кая преди това ... а и + това колата ще е на мое име преди да сам я исплатил

Comment

Така и така отваряш мотора сменете и основните лагери. Не е зле да се проверят и клапаните и повдигачите. А като смениш и сегментите ще стане супер.
                За такъв автомобил смяната само на биелни лагери е чиста кръпка.
                Все пак това си е лично мое мнение. Всеки сам си решава.
                Успех!!!
                sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
                Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Първоначално публикувано от milen
                  Така и така отваряш мотора сменете и основните лагери. Не е зле да се проверят и клапаните и повдигачите. А като смениш и сегментите ще стане супер.
                  За такъв автомобил смяната само на биелни лагери е чиста кръпка.
                  Все пак това си е лично мое мнение. Всеки сам си решава.
                  Успех!!!
                  Имаш ли идея за колко пари става въпрос при този вариант
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ако можеш дай Жокер за да може колегата да си направи сметка.
                    sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
                    Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Щом е за смяна на лагери, най-вероятно е останала без масло - счупен картер и т.н. Можеш да си почти сигурен, че пораженията са на доста места, вала най-вероятно е с надрани шийки и е за шлайф, за бутала, сегменти и т.н. можем само да гадаем. Ако се чудиш колко е един сериозен ремонт погледни поста ми в графа 166-ремонти.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                      X